Ζαχαροπλαστεία
Τα Ελευσίνια έχουν παγιωθεί στην πόλη όπου δημιουργήθηκαν, ενώ ο κ. Στεργίου έχει συνδέσει άμεσα το όνομά του με τη λέξη "γλυκό". Το δεύτερο κατάστημά των "Ελευσινίων" είναι ήδη υπό κατασκευή, οι πιστοποιήσεις ISO και HACCP βρίσκονται στα βραχυπρόθεσμα μελλοντικά σχέδια, ενώ η σπεσιαλιτέ του καταστήματος, το μακαρον, έχει ταξιδέψει σχεδόν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Και αυτή είναι μόνο η αρχή. Η "Έλευση"... των γλυκισμάτων είναι εδώ. |
|
30-09-2013 |